Yoga og FysFit hold

Har du et FysFit all inclusive abonnement er der fri adgang til Yoga og FysFit hold.

FysFit

FysFit Stram op er for dig, som godt kunne tænke sig at blive strammet op, eller bare vil have god træning af hele kroppen. Der vil særligt være fokus på lår, baller og mave/core. Kom glad til god musik.

FysFit morgentræning til dig som ønsker at få en generel øget styrke. Med god musik styrker vi hele kroppen og samtidig forbedrer kondition ved at få pulsen op, hovedsageligt ved brug af egen kropsvægt. 

Yin flow YOGA hvis du gerne vil have mere ro og stilhed i din hverdag. Med fokus på kropsbevidsthed og vejrtrækning, sætter vi tempoet ned og giver os god tid i stillingerne. Klasserne vil altid indeholde en smule styrke og bevægelse for at få skabt cirkulation i kroppen og bedre kunne arbejde med smidighed.

Vinyasa flow YOGA er for dig, som gerne vil have mere styrke og smidighed. Det er en dynamisk klasse, hvor vi arbejder med vejrtrækning og bevægelse. Timen giver mulighed for at finde ind til noget ro og stilhed.

Groove fitness træning og dans hvor alle kan være med. Frisk musik og fede bevægelser. Kom og prøv!

Stræk & Stærk hvis du vil skrue ned for tankerne og lande i kroppen. Vi kommer igennem en række stræk positioner samt balance- og udholdenhedsstillinger. Igennem hele timen bruges åndedrættet til at lande og lytte til sin krop. 

Funktionel træning hvor du prøver kræfter med alt vores nye grej til anderledes træning.

FysFit hold

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Groove danse fitness

(kl. 19)

Funktionel træning

(kl. 15)

Stræk & Stærk

 (kl. 16)

Stram Op

(kl. 17)

 

Groove danse fitness

(kl. 10)

Vinyasa flow yoga

(kl. 10)

         

Morgen

træning

(kl. 11)

Yin flow yoga

(kl. 11.15)

Mulighed for drop-in: 100,- pr. hold som betales på MobilePay til underviseren