Fysioterapi akut og weekend

SMS 93 88 16 28

Vi tilbyder - som en af de få klinikker i Danmark - fysioterapi og kiropraktik i weekenden. Ingen ventetid. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig. Hos os kan du altid få hurtig adgang til en fysioterapeut eller en kiropraktor. Vi har en målsætning om at tilbyde en behandlingstid indenfor 24 timer. Når du springer køen over til fysioterapeut, skal du selv betale det fulde honorar. Det kræver ikke lægehenvisning, det er udenfor det offentlige system, og derfor kan du springe køen over.

Opstår der akut hold i nakken eller ryggen eller skader i forbindelse med idræt eller anden fritidsaktivitet, kan du få en akut aftale i weekenden.

Passer det dig bare bedre med fysioterapi i weekenden, så er dette en mulighed for dig.

Fysioterapi konsultation i weekenden er af en times varighed for ekstra grundig undersøgelse, behandling, vejledning og journalføring.

SMS 93881628 for en aftale med fysioterapeut Kasper R. Svendsen.

Pris fysioterapi i weekend: 950,- kr. og kræver ikke henvisning*

*mulighed for tilskud fra "Danmark" og evt. privat forsikring. 

 

En akut aftale til fysioterapeut kræver ikke en henvisning fra en læge. Det er en fleksibel løsning, der fungerer godt for dig, der ikke har brug for at blive set af en læge, har travlt og gerne vil have en aftale indenfor 24 timer med en behandler. Det er uden offentlig tilskud og koster 500,- i hverdage.

 

 

 

 

For kiropraktor i weekend SMS Kirsten Møller 3050 3055 

Pris kiropraktor i weekend:

Lørdag: tillæg på 50% af prisen

Søndag: tillæg på 100% af prisen