Personlig træning

En personlig træner er for alle uanset træningsniveau og ambitioner. Vi har engagerede, veluddannede og erfarne trænere.

Med en personlig træner når du dine mål, holder fokus og motivation i din træning, samtidig med at du lære en masse om træning.

Din personlig træner vil sammen med dig lave en behovsanalyse, hvor der spørges ind til din træningsbaggrund, mulige skader og sygdomme, formål med og mål for træningen. I kapacitetsanalysen gennemgår træneren din fysiske status ved at udføre relevante tests. På baggrund af de oplysninger, der indsamles, oprettes der et personlig træningsprogram.

Din personlige træner følger dine fremskridt ved hjælp af detaljeret dokumentation af hver træning, f.eks. af belastning, gentagelser, afstand og tid. Derudover har den personlige træner mulighed for at lave forskellige fysiske tests, f.eks. kan du teste din kondition og kropssammensætning.

  • Personlig træner
  • Motiverende træning
  • Træning uden skader

Har du ikke prøvet en personlig træner før, bør du booke 3 gange. Nogle ønsker et boost i træningen og mødes ofte, andre har brug for at ses med sin personlige træner med jævne mellemrum og træner i den mellemliggende periode på egen hånd.

55 min. 400,- 
Klippekort (kræver FysFit abonnement); 10 klip á 55 min. 2.000,-

25 min. 200,-
Klippekort (kræver FysFit abonnement); 10 klip á 25 min. 1.200,-