Massage

Vi har en super dygtig og veluddannet mandlig massør, som arbejder tæt sammen med vores kiropraktor og vores fysioterapeuter.

Vores dygtige fysioterapeut-studerende der har taget massagedelen via deres igangværende bachelor i fysioterapi.

Vi tilbyder billig massage mandag til lørdag på Østerbro - BOOK EN MASSAGE eller ring 39291042 for en aftale

Wellness massage

Hvis du har brug for at forkæle dig selv i en travl hverdag! Vi tilbyder afslappende og afstressende massage. Ren velvære og ægte selvforkælelse.

Sports massage

For dig som træner hårdt, eller har en muskelskade som kræver særlig opmærksomhed, uanset om det drejer sig om en akut eller ældre skade. En god sportsmassage kan hjælpe til en hurtigere restitution!

Fysiurgisk massage

Hvis du har specifikke problemer så som nakke- skuldersmerter, en træt lænd eller ømme fødder. Hvis du ønsker en dybdegående massage, så sig det til din massør!

Graviditets massage

Under graviditeten går kroppen gennem store forandringer, som kan sætte sine fysiske spor. Har du brug for at få løsnet op i tunge ben eller en øm ryg er her muligheden. Vi har en special-designet graviditetsmadras, som gør det muligt at ligge på maven.

Firma massage

Har dine medarbejdere brug for særlig omsorg? Eller ønsker du blot at tilbyde massage som en værdifuld personalegode, der kan være med til at fastholde høj produktivitet, glade medarbejdere og lavt sygefravær så kontakt os, og vi hjælper med en løsning.

Pris for massage

 

  • 25 minutter 350,- kr. af Kim som er uddannet massør
  • 25 minutter 300,- kr. af fysioterapeutstuderende (efter kl. 16)
  • 50 minutter 550,- kr. af Kim som er uddannet massør
  • 50 minutter 500,- kr. af fysioterapeutstuderende (efter kl. 16)

 

BOOK EN MASSAGE