Skoindlæg fra SuperSole

Vi fører SuperSoles, som er danskproducerede indlægssåler. Der er to typer indlægssåler: individuelt tilpassede indlægssåler, som er en dynamisk indlægssål, som tillader fodens naturlige bevægelser og hjælper foden i den rigtige retning eller en RTU (Ready To Use) indlægssål, som er en stivere sål, og kan bruges mere korrigerende. Vores fysioterapeuter tester dine fødder og din gang for at vurdere, om SuperSoles er løsningen for dig, og vi ser på hvilke sko, der fungerer bedst til dit gangmønster.

Målet er at korrigere fodens stilling, så led og muskler arbejder naturligt sammen, og der skabes balance i kroppen.
De vigtigste hensigter med indlægssålerne fra SuperSole er korrektion og stødabsorbering lokalt i foden, men også for knæ, hofte, bækken og lænd kan indlæg have en mærkbar god effekt.

Den dynamiske sål kan løbende tilrettes efter behov. RTU sålen kan udskiftes til en anden type/model. Tilvænning er op til 3-4 uger på en ny indlægssål. Kommer sålen ikke til at fungere for dig indenfor 1 måned, leverer du sålen tilbage, og der refunderes 600,- kr. 

Vi tester dig med en fysioterapeutisk undersøgelse, klassisk gang- eller løbeanalyse samt PodoSmart.

PodoSmart er det nyeste indenfor banebrydende biomekanisk teknologi. Teknologien giver os hos Fysioterapi & Fitness mulighed for, nøjagtig at måle og analysere din gangprofil. Med sensorer i special-såler opsamles informationer om gangmønster til en detaljeret ganganalyse. Dette medfører en nøjagtig diagnose, og kan hjælpe i undersøgelsen og vurdering af relevante tiltag i forhold til dit problem. Vi tester altid dine fødder med PodoSmart før og efter nye såler, så du selv kan se den forskel, en sko eller et indlæg kan betyde for din belastning på fødder- knæ- og hofteled under gang eller løb.

Indlæg kan bruges til at støtte foden, aflaste led og afhjælpe særlige problemer som for eksempel nedsunken forfod og hælspore!

Pakkepris for test og indlægssål

Er du patient på klinikken kan 1. undersøgelse laves som en del af din normale fysioterapi + et tillæg på 200,- for PodoSmart test. 

Hvis du efter test ønsker SuperSole indlæg koster det 1.600,- og inkluderer:

2. aftale: afprøvning og/eller fremstilling af SuperSoles skoindlæg + PodoSmart re-test

3. aftale: tilpasning efter behov

Er du ikke patient på klinikken koster undersøgelse, PodoSmart test og indlæg 2.100,- og inkluderer:

1. aftale: undersøgelse og PodoSmart test

2. aftale: afprøvning og/eller fremstilling af SuperSoles skoindlæg + PodoSmart re-test

3. aftale: tilpasning efter behov

Forskellige indlægsmuligheder afprøves. Nogen skal have en sål der er dynamisk, og andre fungerer bedst med en stivere sål. Det er en individuel vurdering, men hvor det elektroniske testsystem PodoSmart  afslører belastning, gangmønster og hvilken type indlæg, som korrigerer bedst. Der er indlægssåler som kan afhjælpe alle former for fod-problematikker. Medbring gerne to par sko!

Der er gratis tilretning indenfor 1 måned, og kommer indlægssålen mod forventning ikke til at fungere for dig, kan du refundere sålen og få godtgjort 600,-

Ekstra såler kan tilkøbes for 600,- stk.