Specialister i sportsfysioterapi

Sportsskader og fysioterapi

Vi har 2 veluddannede sportsfysioterapeuter Kristian Larsen og Jesper Kruse, som selv dyrker masser af sport, og er specialiserede i sportsskader. Vores tilgang bygger på nyeste viden, mange års erfaring og et tæt samarbejde med dig i centrum.

Vi modtager alle fra motionisten til eliteudøveren.

Sportsklinik på Østerbro

Diagnosticering, behandling og træning - vi tager os af akutte skader eller tilbagevende/kroniske gener, der hindrer dig i at udføre din idræt og nå dine mål.

Vores erfaring er, at grundig undersøgelse, behandling af skadet væv så det kan hele og idrætsspecifik træning, hjælper dig tilbage til din sport, uanset om du løbetræner, er tennisspiller, cykelrytter, golfer, dyrker atletik eller hvad der måtte være din ynglingssport!

Som atlet skal kroppen være i balance. Har du en eksempelvis en løbeskade fra hofte, knæ eller ankel er det vigtigt med en grundig udredning før tiltag iværksættes. Vi analyserer biomekanisk og funktionelt. Har du en skulderskade fra håndbold, eller en knæskade fra fodbold, er det grundlæggende at kortlægge, hvor i bevægelsesfasen problemet lokaliseres.

Vi arbejder tværfagligt og bruger hele "værktøjskassen"!

Skal vi have vores kiropraktor Kirsten indover for at øge mobiliteten i et led, så gør vi det. Vi bruger PodoSmart til intelligent analyse af gang- og løbemønster, hvis det er relevant. Vi tilbyder akupunktur, BeActivated og chokwave, hvis det kan øge helings-processen.

Kort sagt: Kristian og Kruse vil gøre alt, hvad vi kan for at få dig tilbage på banen eller ud på landevejen!

 

 

 

Jesper fortæller om Sportsklinikken