BeActivated

En effektiv behandlingsteknik

BeActivated er muskelaktiveringsteknikker udviklet af den sydafrikanske fysioterapeut Douglas Heel. Han rejser rundt i hele verden med sine unikke, personlige og helhedsorienterede kurser, for at videregive den viden, filosofi og erfaring han har opbygget igennem mange år som terapeut og underviser.

 

Der bruges en række simple og funktionelle tests, som har til  formål at finde dysfunktioner og behandlingskrævende problemer, såsom svage muskler, uhensigtsmæssige muskelmønstrer og nedsat bevægelighed. De manuelle teknikker i BeActivated er let anvendelige, kan bruges i alle positioner og på alle slags mennesker.

Testene giver et objektivt udgangspunkt til at måle den øjeblikkelige effekt af behandlingen på. Hvis tilgangen virker, virker det med det samme! 

Med BeActivated aktiveres de svage muskler og dermed kommer ud af kompensatoriske mønster. De øjebliklige resultater vil bestå af både øget muskelstyrke og øget bevægelighed!

Denne behandlingsfilosofi er ikke blot en tilgang som er gavnlig i skadesbehandling og præstationsfremmelse i sport, men også i behandling af stress og som et “terapeutisk vindue” til at bryde mønstre, eksempelvis  ved kroniske smerter, har det vist sig yderst effektfuldt.

Book en aftale hos fysioterapeut Kristian Larsen for undersøgelse og behandling med BeActivated. 

Tillæg på 125,- ved fysioterapi.