Inkontinens og smerter i underlivet

Få en fleksibel bækkenbund - både i opspænding, stræk og afspænding. En bækkenbund som arbejder sammen med din vejrtrækning, din kropskerne og dine bevægelser helt automatisk! Men den rette træning skabes den rette spænding, og du kan på den måde slippe for smerter i underlivet og ufrivillig vandladning.

BRUG EMPELVIC PUDEN TIL AT MÆRKE OG TRÆNE DIN BÆKKENBUND PÅ EN NY MÅDE

Empelvic pudens tryk giver mere sansning
Det er så enkelt, at når man sidder på puden kan man mærke det område den trykker mod. Det gælder både overfladen, men også musklerne og bindevævet længere inde, som tilsammen udgør bækkenbunden. Nogen kan mærke det med det samme, og andre skal træne over noget tid. 

Empelvic metoden benytter kroppens egne ønsker
Når du træner med Empelvic metoden, understøtter du bækkenbundens naturlige behov. For eksempel laver du et blidt ”knib”, mens du ånder ud. Og søger at slippe spændingen, når du sukker.

Når hjernen skal udvikle sig, skal den mærke hvor behovet er
Udover at man selv, bevidst, mærker sin bund, kan hjernen også ”opdage”, at det er det område, den skal skabe mere kontakt til. Så kan man begynde at give hjernen informationer om, hvordan underlivet har det, og hvad det har brug for. Blot det at sidde på puden, guider hjernen hen til området, og kan således have en effekt.

399,- for en Empelvic pude. Book aftale hos Mette, Britt eller Connie.

VEJEN TIL EN BÆKKENBUND I BALANCE EFTER DU HAR FØDT

Du får ikke en slap bækkenbund af at få børn. Efter du har født, er din bund sikkert lidt svagere på grund af den måde, graviditeten forandrede den på. Samtidigt er den nok mere ”rigid” eller stillestående. Uanset hvordan du oplevede din fødsel, vil kroppen være i beredskab og trænge til at blive gjort opmærksom på, at den igen kan bevæge sig frit uden påvirkning fra veer eller operationer. At kalde det for ”slaphed”, er dog forkert. Kroppen har gjort det, den skulle for dig.

Bækkenbunden vokser i graviditeten, og hjernen skal lære den at kende igen. I graviditeten vokser bækkenbunden, og den trykkes nedad. Det sker på forholdsvis kort tid, og samtidig er du også påvirket af mange andre faktorer. Derfor opfører bækkenbunden sig lidt som en ”teenage-krop” efter fødslen. Den er ukoordineret og lidt klodset, fordi hjernen ikke har skabt god forbindelse til de forskellige dele endnu. Efter fødslen skal hjernen så at sige ”lære bækkenbunden at kende igen” og vise den, hvordan den skal reagere i forskellige situationer. For eksempel ”huske den på” at den skal trække sig sammen, lige før vi hoster og nyser.

DOWNLOAD BARSELFOLDER

GUIDE TIL EMPELVIC METODEN

Denne video guider dig igennem Empelvic Metoden. Du lærer, hvordan du kommer til rette på puden, får kontakt med din bækkenbund, og hvordan det føles, at bevæge din bækkenbund i samspil med dit åndedræt og din krops øvrige bevægelser. Når du er fortrolig med metoden, kan du begynde at træne efter dit behov. Videoen guider til bækkenbundens reflektoriske bevægelser, en aktiv opspænding og afspænding. Smertetilstande i bækkenbunden og slimhinde skal desensitiveres. Guiden viser dig hvordan.

PRIS FOR EMPELVIC PUDEN: 399,-

Video